E-ticaret öyle bir mecra ki; başlangıçta doğru seçimi yapmak, projenize uygun altyapıyı seçerek sistemi doğru kurmak bu işin öncelikli ve en sağlam atılması gereken adımı.

Satılan 1 ürün de olsa 1.000 ürün de olsa  hem görsel olarak, hem teknik anlamda sağlam ve geliştirilebilir bir altyapıya sahip olmalı.

E-ticaret paketi aldığınızda süreç aslında yeni başlıyor ve bu noktada işbirliği daha da önemli hale geliyor. Süreçte teknik destek doğru işletme için en önemli noktalardan biri.

İşletmeniz 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Dolayısıyla en ufak sorun bile en hızlı şekilde çözülmeli. Bu noktada e-ticaret yazılım firması size bu desteği en hızlı ve en doğru şekilde sağlamalı ki ticaretiniz sekteye uğramasın.

E-ticaret ile tanıştığımızdan beri birçok yazılımı tecrübe ettik ve e-ticaret için çözüm ortağı olarak T-soft altyapısını tercih ettik.

TERCİHİMİZ T-SOFT ÇÜNKÜ;

T-Soft e-ticaret yazılımı, 2003 yılından bu yana tamamen özgün olarak geliştirilmektedir. Hiçbir yazılım temel alarak geliştirilmemiş, hiçbir yazılımdan esinlenme olmamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoparkı ve KSÜ Teknokenti içerisinde 2 ayrı teknoloji geliştirme bölgesinde, 40 kişilik bir Ar-Ge kadrosu ile dünyanın en son yazılım teknolojileri kullanılarak yazılımlar geliştirilmektedir.

T-Soft e-ticaret, Tübitak Teydeb projesi olarak, tamamen bilimsel temellere dayandırılarak geliştirilmiş, alanında uluslararası başarıları olan akademisyenlerimizin rehberliğinde günlük kaygılar ile değil, dünya e-ticaret pazarlarının en tercih edilen ürünü olabilecek bir vizyonda geliştirilmektedir.

T-Soft e-ticaret yazılımı, özgün olarak geliştirildiği için, günden güne yeni özellikler ile zenginleşmekte, bu özellikler, e-ticaret girişimlerinden gelen geri bildirimler değerlendirilerek yapılmaktadır. Yazılım hazır kodlar kullanılmadığı için, hiç bir sınırlandırmaya bağlı değildir. T-Soft e-ticaret odaklı bir yazılım şirketi olduğu için, ülkemizde sektör adına bir bilgi hazinesini barındırmaktadır. 15 yıla aşkın süredir, binlerce e-ticaret girişimine hizmet vermenin getirdiği bilgi birikimi, e-ticaret yazılımının derinleşmesine ve zenginleşmesine olanak sağlamıştır.

E-ticarete başlamak isteyen firmaların, önceliklerinin fiyat olması, başka müşteri deneyimlerini göz ardı etmeleri, sektör standartlarının oluşmamasına sebep olmakta, fiyat düşürme hedefi, ürün kalitesini sürekli aşağı çekmektedir. E-ticaret yazılım sektörü bu konuda en büyük zarar gören sektörlerdendir.

T-Soft hiçbir zaman ucuz hizmet pazarında bir yarışta olmadan, ürün kalitesini ikinci plana itmeden global hedefleri doğrultusunda kendini geliştirmeye devam etmiştir.